Dania obiadowe

1. KOTLET DE VOLAILLE – 25zł

  • FILET Z KURCZAKA Z MASŁEM, ZIEMNIAK GOTOWANY LUB ZAPIEKANY W ĆWIARTKACH, SURÓWKA COLESŁAW LUB MARCHEWKA Z GROSZKIEM LUB BURACZKI

2. KOTLET SCHABOWY – 20 zł

  • SCHAB W PANIERCE, ZIEMNIAK GOTOWANY LUB ZAPIEKANY W ĆWIARTKACH, KAPUSTA ZASMAŻANA

3. POLĘDWICZKA WIEPRZOWA – 28 zł

  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA, ZIEMNIAK GOTOWANY, BROKUŁ, SOS ŚMIETANOWO – GRZYBOWY

4. KARKÓWKA GRILLOWANA – 28 zł

  • KARKÓWKA GRILLOWANA, ZIEMNIAKI ZAPIEKANY W ĆWIARTKACH, SURÓWKA COLESŁAW

5. GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA – 24 zł

  • FILET Z KURCZAKA, MIESZANKA SAŁAT, POMIDORKI CHERRY, OGÓREK ŚWIEŻY, CEBULA CZERWONA, SOS VINEGRETTE

6. PIEROGI DOMOWE Z MIĘSEM- 6 SZT. – 16 zł

  • PIEROGI Z MIĘSEM WIEPRZOWO-DROBIOWYM, OKRASA Z BOCZKIEM I CEBULKĄ, ŚWIEŻO MIELONY PIEPRZ

7. PIEROGI DOMOWE Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI – 6 SZT. – 16 zł

  • PIEROGI, KAPUSTA, GRZYBY LEŚNE

8. PIEROGI DOMOWE ZE SZPINAKIEM – 6 SZT. – 16 zł

  • PIEROGI, SZPINAK, SER RICOTTA

Zapytaj o dostępność panierki z ciecierzycy lub kukurydzy


DODATKI

  • FRYTKI – 5 ZŁ
  • RYŻ – 3 ZŁ
  • ZIEMNIAKI GOTOWANE – 3 ZŁ
  • ZIEMNIAKI ZAPIEKANE – 5 ZŁ
  • KROKIETY – 5 ZŁ
  • KETCHUP – 2 ZŁ
  • SOS CZOSNKOWY – 2 ZŁ
  • SOS POMIDOROWY – 2 ZŁ
  • SOS BARBECUE – 2 ZŁ